Αγαπητοί συνάδελφοι αντιπρόσωποι.

            Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών  Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Καλαμάτας  και Νομού  Μεσσηνίας, σας προσκαλεί εις

την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση,  καθώς και στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

            Επίσης καλούμε  για την κοπή της πίτας, τους προέδρους και τα μέλη των Διοικητικών τους Συμβουλίων μερίμνης τους, καθώς και φορείς της πόλης μας.

            Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί  εις την αίθουσα του Παλαιού Επιμελητηρίου, επί της οδού Αριστομένους & Χρ. Κουμάντου 6 εις τον 1ο όροφο.       Την  ΚΥΡΙΑΚΗ  9  Φεβρουαρίου  2014  και  ώρα  11  πρωινή.

             Τα Θέματα της ημερήσιας διάταξης θα είναι τα εξής:

            Θέμα 1ο: Ευχές και καλωσόρισμα των προσκεκλημένων από τον πρόεδρο και  λίγα λόγια για το έργο της Ομοσπονδίας.   Κοπή  της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και ευχές επισήμων.

          Τα προσφερόμενα δώρα της πίτας θα δοθούν στους τυχερούς διά κληρώσεως σύμφωνα με τους αριθμούς  που θα δοθούν στην αίθουσα.  Μικρό διάλειμμα για μίνι δεξίωση.

          Μετά την αποχώρηση των προσκεκλημένων, θα παραμείνουν στην αίθουσα      οι Αντιπρόσωποι των Σωματείων της Ομοσπονδίας, για να επακολουθήσει η                                   

             ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  με τα εξής θέματα.

          Θέμα  2ο:  Διοικητικός  & Οικονομικός Απολογισμός  του Διοικητικού    Συμβουλίου  από τον  πρόεδρο από  01- 01- 2013  μέχρι  31- 12- 2013.

          Θέμα  3ο.  Έκθεση  Οικονομικού  Απολογισμού  έτους 2013  από μέλος της   Ελεγκτικής Επιτροπής. 

Θέμα 4.Προϋπολογισμός έτους 2014 με προοπτική ανάδειξης των προβλημάτων των επιχειρήσεων και έγκρισης των παραπάνω πεπραγμένων. 

 Με συναδελφικούς  χαιρετισμούς για το Δ.Σ.

 Υ.Σ.     Σας εσωκλείουμε τον Οικονομικό Απολογισμό του Δ.Σ που έκανε η Ελεγκτική    Επιτροπή  για  τα  οικονομικά  πεπραγμένα  από  1 – 1- 2013  μέχρι 31-12-2013 και επισημοποιήθηκε  από το Δ.Σ. στις  16 Ιανουαρίου 2014.

      Σε περίπτωση ΜΗ απαρτίας, η  Β΄ Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 16-2-2014 στον ίδιο χώρο και ώρα και θέματα. Αν και πάλι δεν υπάρξει απαρτία, η  Γ΄ Γενική  Συνέλευση  θα  πραγματοποιηθεί την μεθεπόμενη  Κυριακή 23-2-2014 στον ίδιο χώρο, ώρα και θέματα, χωρίς άλλη ετέρα ειδοποίηση.